България е на 13-о място в класация от 80 страни по

...
България е на 13-о място в класация от 80 страни по
Коментари Харесай

България е на 13-о място в света по големина на женския бюст

България е на 13-о място в ранглиста от 80 страни по величина на женския бюст - това сочат данните на World Data Info, съгласно чийто лист преди всичко измежду женските бюстове е Норвегия, написа " Дейли мейл ".

Проблемът, с който са се сблъскали откривателите при измерването на женския бюст, е в другите обозначения на размерите и употребяваните разнообразни скали. В света съществуват най-малко шест разнообразни системи за установяване на размера, състоящи се от числа и сходни букви.

Освен това има производители, които още веднъж разграничават тези системи за своите артикули. Например американският размер 34C подхожда на английския размер 34D и на размера на Европейски Съюз 75D. Във Франция той е 90D, а в Австралия - 12C. Чешкото название 2D е по-лесно за образно разграничение. Всички тези размери подхождат на точните размери, което неведнъж води до комплициране.

Мястото на Норвегия отпред на листата е изненадващо, като се имат поради упованията на мнозина да видят латиноамериканска страна като Бразилия или Съединени американски щати, вероятно средиземноморска страна, на това място.

Както е обяснено в проучването, огромният размер на гърдите постоянно се среща в страни, в които затлъстяването също е проблем.

Според World Data Info женската гърда е формирана значително от мастна тъкан и жлези. Формата на гърдите също зависи освен от генетични фактори, само че и от наличието на мазнини и състава на съединителната тъкан, написа Ladyzone. 

На последно място в класацията е Виетнам, следван малко по-нагоре в листата от Бангладеш, Камбоджа, Непал и Конго. 

Съществуват разнообразни аргументи за поразителното районно систематизиране, изключително на дребните размери, в Централна Африка и Югоизточна Азия. От една страна, постоянно се показва генетична причина. Жените в тези субконтиненти като цяло са по-дребни и по-леки. Средностатистическата жена в Югоизточна Азия е висока към 1,53 м и тежи по-малко от 55 кг. В Централна Африка дамите с растеж под 1,60 м и тегло под 60 кг също са по-дребни от междинното за света. Това единствено по себе си води до връзка с разумно по-малките гърди при същите пропорции на тялото.

Освен това се допуска още една климатична връзка. В изключително горещите райони организмът изразходва доста по-големи количества сила, с цел да се охлажда и да поддържа функционалностите на тялото в равновесие. Гърдите се състоят в по-голямата си част от мастна тъкан, т.е. от личните енергийни ресурси на организма. Ако силата бъде бързо изведена от организма, не може да се образува мастна тъкан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР